Project Description

Stilren kompaktmodell

En vinner i hjemmet!

Ekstremt lavt lydnivå

– fra 19dB(A) på innedelen

– Nattsenkingsfunksjon for
ekstra lavt lydnivå fra utedelen.

– Designet for å levere varme og kjøling til alle type rom.

Økonomisk og høy varmekapasitet

Med en SCOP på 4,6 sørger Azira for at du får igjen 4,6 ganger mer varmeenn ved tradisjonell el-fyring som f.eks panelovner.

Modellen leverer opp til 4600W, og har fabrikkgarantert varmekapasitet ned til -20°C. Ønsker du litt ekstra varme på hytta, eller kanskje litt kjøling i sommerhalvåret til en lav kostnad, er denne modellen perfekt.

Aircondition gir bedre søvnkvalitet

Som de fleste vet er søvn viktig for livskvaliteten vår.

Azira er perfekt som aircondition på soverommet, eller andre oppholdsrom. Innedelen er liten og kompakt, og med utrolige 19dB(A) er den så stille at den kan kjøle deg ned hele natten uten å forstyrre nattesøvnen. Med energiklasse A+++ og en SEER på hele 8,6 kan du nyte svalt og temperert inneklima hele sommeren igjennom.

Ingeniørkunst i toppklasse

Utedelen kommer med nyutviklet vifte for bl.a raskere avriming.

Innedelen har fått et løft i forhold til den tidligere kompaktmodellen Lenta Silent. Oppgraderte luftspjeld, tynnere varmeveksler og større vifte sørger for høy ytelse og lavt lydnivå, levert av en kompakt og smakfull innedel. I tillegg har modellen 10 graders funksjon som gjør at du kan ha en lavere vedlikeholdstemperatur når du selv er borte. Azira leveres også med Fan Mode (viftefunksjon) for effektivt å fordele varmen om du f.eks fyrer i peisen, EconoCool (økonomisk avkjølig), og uketimer.

Les mer på Miba.no
Se tekniske data