Project Description

Når utseende teller!

Den supertynne modellen ZEN kombinerer design og teknikk – slik at du kan forene harmonien i hjemmet ditt med økt komfort og redusert strømregning.

Nominell kapasitet 4,0 kW
SCOP: 4,5
Lydnivå: 21dB(A)
Fabrikkgarantert drift ned til -20 grader
Uketimer på fjernkontroll

Stillegående teknologi

Man skal helst ikke høre varmepumpen, man skal bare føle den lune varmen.

Teknologien er unik og genial: Viften på innedelen er designet med tanke på å optimalisere både lydnivå og varmedistribusjon.

Både diameteren på viften samt vinkelen på bladene gjør at man kommer ned til utrolige 21dB(A) samtidig som luftmengden er høy. Viftens diameter er utvidet, slik at mer varme kan flyttes med lavere hastighet.

Vinkelen på viftebladene er optimalisert, slik at lydtrykket blir minimalt.

IF Design Award

Prisen har blitt tildelt siden 1953 – og er et prestisjetungt stempel for et produkt.

ZEN har fått en internasjonalt anerkjent pris for sitt produktdesign.

IF produkt design award International Forum (IF) består av 35 internasjonale produkt industridesignere som belønner produkter som har samtids design på høyt nivå.

Uketimer

ZEN har uketimerfunksjon som gjør at du kan optimalisere temperaturstyring og AV/PÅ gjennom alle ukens 7 dager via fjernkontrollen.

– Fjernkontrollen til ZEN har innebygget uketimer.

Sett opp temperaturen på ettermiddagen og i helgene, senk temperaturen når du er på jobb. Passer også utmerket for kontorlokaler der det er ubemannet store deler av døgnet.Du styrer selv hvordan ZEN skal varme eller kjøle din bolig – på en enkel og effektiv måte.

På fjernkontrollen styrer man også enkelt temperatur, vedlikeholdsfunksjon, uketimer og viftemodus – samt andre funksjoner på varmepumpen.

ZEN – teknikk og design i harmoni!

Les mer på Miba.no
Se produktark